Dreptul de returnare a mărfii

Garantăm dreptul de returnare a bunurilor comandate, fără necesitatea de a specifica motivul acesteia. Returnarea mărfii se poate realiza în 14 zile de la data livrării. Pentru încadrarea în termenul prevăzut este suficientă depunerea declarației corespunzătoare înainte de expirarea lui la adresa One Tool SRL, str. Theodor Sperantia, nr. 104, sector 3, Bucuresti. Obligațiile reciproce ale părților se vor realiza imediat, nu mai târziu de 14 zile.

Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie, la adresa: str. Theodor Sperantia, nr. 104, sector 3, Bucuresti. Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură. În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură, One Tool SRL poate percepe de la cumpărător o compensație care să acopere costul deteriorării sau uzurii bunului, valoarea acestei compensații poate fi dedusă din prețul de vânzare care urmează a fi rambursat Cumpărătorului. În caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul și neavenit.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.

Vă rugăm să păstraţi dovada de returnare până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul produselor returnate, până la momentul rambursării banilor. Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră, nu corespunde cu descrierea şi cu fotografia lui şi a fost returnat de către dumneavoastră prin intermediul Fan Courier. Costul de returnare este înapoiat în baza chitanţei de la Fan Courier şi numai după acceptarea returnării.

În cazul în care One Tool SRL nu își va realiza obligațiile privind livrarea tuturor produselor comandate în timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită in 14 zile din momentul efectuării returului, prin cont bancar (notați contul IBAN în spațiul corespunzător, pe documentul de restituire) sau prin mandat poștal (adresa de expediere trebuie sa corespundă cu cea din buletinul dumneavoastră).