From an unknown engine oil, to one of the top preferences of drivers

Schimbarea sau alegerea unui nou ulei de motor pentru masina ta poate fi dificila. Nu esti sigur daca este potrivit pentru motorul masinii, care sunt efectele acestei schimbari si daca va aduce rezultatele pe care le promite. Acestea sunt doar cateva din lucrurile de care multi soferi sunt nesiguri in alegerea uleiului de motor. Asa a inceput povestea multor soferi care acum folosesc uleiul de motor POLYTRON. La inceput, POLYTRON facea parte din categoria vasta de branduri de ulei de motor. Ideea schimbarii a fost incarcata de scepticism, dar si de o dorinta de a alege un produs mai bun pentru masina lor. Iata care a fost reactia unui sofer care a testat uleiul de motor POLYTRON:

It really seems to me the best oil on the market that exists (and I've even tested enough). With this oil I reduced my fuel consumption by about 1-1.5 l / 100km and the engine sounds better, and heats up better in the morning when it's cold. I mention that I used the oil on a Skoda 2.0L Diesel engine with DPF and 240,000 km.

Aceasta este una din numeroasele reactii pozitive pe care soferii le-au avut dupa ce au incercat POLYTRON. Uleiul POLYTRON a reusit sa cucereasca soferii romani cu rezultatele sale si efectele benefice aduse motorului masinii.

Want to know what those who have already tried POLYTRON engine oil said?

Discover their testimonials! 

Why did they choose POLYTRON?

Uleiul POLYTRON ofera o ungere eficienta motorului. Astfel, simti un motor instant mai silentios. Zgomotul deranjant al motorului si trancanitul la turatii mari se datoreaza unei ungeri ineficiente. POLYTRON reuseste sa rezolve aceasta problema, totul rezultand intr-o eficienta crescuta a motorului. De asemenea, motorul tau este supus zilnic la un efort mare si are nevoie de un ulei pe care se poate baza. POLYTRON isi mentine vascozitatea chiar si in conditii severe atat la temperaturi ridicate, cat si la cele foarte scazute.

Discover the performance of POLYTRON!

29 thoughts on ““Chiar mi se pare cel mai bun ulei de pe piata care exista (si chiar am testat destule)”

  1. Adrian says:

    De ulei sunt mulțumit,dar la transportul lui sunt probleme .pînă la timișoara mi-a curs mai mult de un litru dintr-un bidon de 4 litri.

Leave a Reply