Orice mecanic expert iti va spune ca performanta unui ulei de motor bun este data de caracteristicile lui tehnice si de aditivii din ulei. Tot el iti va spune ca poti schimba oricand uleiul de motor, cu conditia sa urmezi recomandarile tipului de ulei si cerintele producatorului masinii. POLYTRON reprezinta alegerea ideala pentru un sofer care isi doreste sa ofere siguranta motorului masinii. S-a demonstrat stiintific ca poate reduce uzura motorului cu pana la 90%. Cum? POLYTRON, datorita agentilor anti-uzura care protejeaza motorul, a agentilor de curatare-dispersanti care il mentin curat, si a stabilitatii mare la oxidare a uleiului. Toate contribuie la mentinerea unui motor silentios si in stare perfecta de functionare. Here are 3 reasons why drivers choose POLYTRON:

POLYTRON meets the necessary requirements of the most respected car manufacturers

Probabil te-ai intrebat si tu inainte sa cumperi un ulei de motor daca acesta se potriveste cu motorul masinii tale. POLYTRON indeplineste cerintele cerute pentru un ulei de motor de diferite marci de masini. Acestea pot diferi de la un ulei POLYTRON la altul si sunt mentionate in descrierea produsului. De exemplu, uleiul de motor POLYTRON sintetic 5W-40 indeplineste cerintele: Porsche A40, BMW LL-04, VW 502.00/505.00, VW 505.01, MB 229.51/229.31, MB 229.5/229.3, Renault RN0700/0710, JASO MA-2, Ford WSS-M2C917-A, WSS-M2C934-A, Fiat 9.55535-S2, PSA B71 2296, GM-LL-A/B-025, GM dexos2®

With POYTRON, you instantly feel a quieter engine from the first shift

Ai observat ca masina incepe sa trancane in anumite momente, probabil cand circuli cu turatii mari? Daca ai crezut ca zgomotul acela puternic are legatura cu vechimea masinii tale sau cu numarul de kilometri, raspunsul te va surprinde. Ungerea ineficienta a motorului este de multe ori sursa unui zgomot intens ce vine de la motor – in special la turatii mari. From the first oil change with POLYTRON, you will feel the engine quieter due to the reduction of friction. Uleiul POLYTRON contribuie major la cresterea performantei, eficientei si a longevitatii motorului. Daca totusi motorul masinii este intr-o stare avansata de degradare, exista posibilitatea ca zgomotul puternic si trepidatiile sa fie iremediabile.

POLYTRON maintains its viscosity even in severe conditions at both high and very low temperatures

Oil additives and oil composition bring safety to your engine even in the toughest driving conditions.

Discover the Results of an Engine Oil Imported and Packaged Directly from the United States of America - POLYTRON

Untitled-1
polytron-jeep
de 6 ani ulei polytron
dragster polytron
pozitia-secunda-polytron
ion-nicolae-brasov-1c0c6f004bbf0327de-0-0-0-0-0
Polytron-reviews

☑️ Increased corrosion protection

☑️ A quieter instant engine

☑️ Reduces engine wear by up to 90%

☑️ Reduces fuel consumption

references
Click on the type of oil you use, send the order and discover the results of POLYTRON at the next exchange!

21 thoughts on “3 Motive Pentru Care Ei Au Ales POLYTRON

 1. Sergiu says:

  Pentru un Audi Q5, 2.0 Benzina, 211 cp, cod motor CDNC, din 2010, ce ulei imi recomandați? 5w-30 Sau 5w-40 ? Masina are 172000 km.

 2. Olaru Ionel says:

  Salut. Doresc o serie de abtipilde cu POLYTRON pentru mașina mea, SKODA OCTAVIA 2 Break culoare alb. Folosesc uleiul vostru și la motocicleta în 4 timpi și la mașină și am respectat întrutotul specificațiile date de politron adica :aditivul de curățare și pregătire a motorului înainte de a pune uleiul Politron. Deci acum doresc o cutie de vaselina pentru rulmenți, lagăre, zone cu temperaturi foarte ridicate la frecare. Ce-mi recomandați dv. echipa politron. Aștept un răspuns. Cu stima și respect Ionel Olaru (‘neavally)

 3. Răzvan malancu says:

  Pt un renault laguna 2.0 cu turbina diesel ce îmi recomandați eu folosesc elf 10w40? Și la că-ți km fac schimbul dacă folosesc politron?

 4. Gabriel says:

  Bună ziua! Pentru o renault laguna 1.5 dci, 2011, 110 cp, 245.000 km, pana in prezent au fost facute schimburile cu elf 5w30, ce tip de ulei recomandați pentru schimb? Si la cati km se schimba uleiul polytron??

 5. Soroiu Florin says:

  Dupa folosirea unui ulei tip Castrol Edge 5w40 la o Skoda Octavia 2 tdi 16v 1968cm cu 265000km parcursi este obligatoriu curatarea inainte de a face schimbul de ulei cu Polytron 5w40 ?Si cu ce anume?Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonSuna acum pentru detalii