In vara lui 2012  am intalnit pentru prima data uleiul POLYTRON. Am auzit lucruri bune despre el, si am zis sa il incerc. La primul schimb cu POLYTRON, totul avea sa se schimbe. In Europa se comercializa de ceva vreme, insa nu si in Romania. Pana am incercat POLYTRON, niciun alt ulei pana atunci nu s-a simtit atat de eficient.

De ce am continuat cu POLYTRON

Am continuat cu POLYTRON fiindca instant am simtit un motor mai silentios, un trepidat redus al motorului, si sigur, o usoara scadere a consumului de carburant. Toate acestea sunt semne ca uleiul face foarte bine ungerea interna. Experienta mea cu POLYTRON si rezultatele obtinute asupra motorului masinii personale sunt lucrurile care m-au determinat sa ofer sansa tuturor romanilor de a avea acces la acest ulei. Astfel, imediat dupa, am devenit unic importator pentru uleiul POLYTRON in Romania (uleiul este importat direct din Statele Unite Ale Americii). Sute de litri de ulei ajung anual in motoarele romanilor care au ales sa ofere tot ce este mai bun motorului masinii, pentru a-i creste durata de viata (longevitatea motorului).

Intărit cu agenţi de curăţare

POLYTRON este întărit cu agenţi de curăţare-dispersanţi și inhibitori de rugină şi coroziune, pentru a păstra motoarele extrem de curate și fără nămol, lacuri şi rugină. Astel, poate asigura o reducere considerabilă a frecării interne între piesele în mișcare ale motorului. Datorită POLYTRON MTC, care este inclus în pachetul de aditivi, intervalele de schimbare a uleiului se pot extinde până la 30.000 km sau mai mult la automobilele care sunt încă în stare de funcţionare bună. Proprietati ale uleiului POLYTRON
  • Ofera o foarte buna stabilitate la oxidare
  • Asigura o curatenie si o functionare fara cusur a motoarelor la temperaturi de operare ridicate
  • Protectie crescuta la coroziune;
  • Consum redus de combustibil si reducerea pulberilor in suspensie din gazele de esapament
  • Contine agenţii anti-uzură care elimină uzura lobilor camelor și a altor piese extrem de solicitate
  • Vine Însoţit de Certificat de Conformitate (detalii pe pagina de produs)
  • Este recomandat pentru autovehicule și motociclete (detalii pe pagina de produs)
Incearca si tu POLYTRON la urmatorul schimb si simte instant performanta!

Leave a Reply