Descoperă Performanţa Uleiului De Motor POLYTRON – Fabricat Și Importat Direct Din Statele Unite Ale Americii

[vc_row][vc_column el_class=”header”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3199″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”3243″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”3242″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”3241″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”3244″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3239″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”3363″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]
Calitatea uleiului iti reduce costurile schimbului de ulei, care vor fi mai rare. Motorul poate fi mai silentios la condusul cu turatii mari. Uleiul POLYTRON are in compozitia sa POLYTRON MTC, un produs ce protejează împotriva oxidării la temperaturi ridicate, uzurii și deteriorării ca urmare a scăderii vîscozităţii. Acesta este întărit cu agenţi de curăţare-dispersanţi și inhibitori de rugină şi coroziune, Astfel, păstreaza motoarele curate și fără nămol, lacuri sau rugină. El asigură o reducere considerabilă a frecării interne între piesele în mișcare ale motorului. Datorită POLYTRON MTC, care este inclus în pachetul de aditivi, intervalele de schimbare a uleiului se pot prelungi până la 23.000 km sau mai mult la automobilele care sunt încă în stare de funcţionare bună. Printre proprietatile lui se numara:
  • Ofera o foarte buna stabilitate la oxidare
  • Asigura o curatenie si o functionare fara cusur a motoarelor la temperaturi de operare ridicate
  • Protectie crescuta la coroziune;
  • Consum redus de combustibil si reducerea pulberilor in suspensie din gazele de esapament
  • Contine agenţii anti-uzură care elimină uzura lobilor camelor și a altor piese extrem de solicitate
Ofera masinii tale la urmatorul schimb un ulei de care are nevoie. O calitate superioara care iti va creste comfortul la drum si te poate ajuta sa economisesti combustibil.
POLYTRON, un fel de perfuzie a motoarelor
Din momentul folosirii lui, te vei bucura de o functionare mai silentioasa si mai eficienta a motorului. Incearca-l macar o data pentru a reduce zgomotul motorului si sa cresti longevitatea motorului.

POLYTRON – Ulei De Motor Creat Pentru Performanță

Uleiul este întărit cu agenţi de curăţare-dispersanţi care păstreaza motoarele extrem de curate și fără nămol, lacuri sau rugină. Calitatea se simte la prima utilizare printr-un zgomot redus al motorului și un consum scăzut de carburant.

234.24 lei
234.24 lei