Astazi, Increderea Trebuie Castigata si Mentinuta – POLYTRON, de 8 Ani cu Succes in RomaniaCreste performanta si durata de viata a unui motor cu POLYTRON

Multe dintre deciziile noastre de zi cu zi sunt ghidate de increderea pe care o avem fata de cei cu care interactionam. Mai mult ca niciodata, astazi avem independenta de a face alegerile pe care le dorim.
Ca sofer, sunt cateva lucruri pe care le facem periodic. Masina trebuie si ea ingrijita ca sa avem increderea de a pleca la drum cu ea.
Cine oare alege cele mai ieftine placute de frana pentru masina personala? Stim bine ca cele mai mici preturi inseamna de multe ori o calitate inferioara.
La drum intins, cand ne bazam pe eficienta franarii, cativa lei in plus la aceste placute fac diferenta majora in modul in care se comporta autovehiculul.
La masina, motorul este cea mai importanta piesa. Si probabil, cea mai scumpa. Ingrijirea si buna functionare a sa necesita schimbarea periodica a uleiului si a filtrelor.

Calitatea uleiului la fiecare schimb este de asemenea critica pentru a evita deteriorarea timpurie a acestuia.

Un ulei de proasta calitate accelereaza uzura motorului. Asta inseamna un consum mai mare de ulei, combustibil si un motor care se uzeaza timpuriu.
Un ulei bun de motor creste durata de viata a motorului si ajuta la reducerea consumului de combustibil.
Din vara anului 2012, POLYTRON aduce lubrifianți de calitate în rândul șoferilor români. Introducerea sa pe piata din Romania a venit cu multa neincredere.
Desi uleiul era recunoscut pe plan mondial pentru performanta superioara, in Romania a fost nou si necunoscut. Folosirea sa a crescut treptat, de la an la an.8 ani mai tarziu, am depasit aceasta neincredere multumita recomandarilor celor ce au incercat macar la un schimb POLYTRON.

Cum se traduce astazi increderea in produsele POLYTRON in Romania

Aproximativ 30000 de clienti anual fac schimbul de ulei cu POLYTRON

Aproximativ 12 tone de ulei POLYTRON ajung in motoarele Romanilor an de an

 Uleiul POLYTRON este alegerea multor soferi din toată lumea și iată de ce se întâmplă acest lucru.Chiar și după primul schimb de ulei, POLYTRON dovedește cât de eficient este.

Consumatorii au observat imediat că motorul mașinii lor este mult mai silențios, trepidatul motorului este mai redus, iar consumul de carburant scade ușor (datorită frecării reduse).

Toate aceste elemente arată că POLYTRON asigură o ungere internă foarte bună.În doar 8 ani, POLYTRON a devenit unul din cele mai căutate uleiuri de motor pentru șoferii care vor să ofere lubrifianți de calitate motorului lor.

Acesta este fabricat și importat direct din Statele Unite ale Americii.Ingredientele uleiului POLYTRON au grijă de motorul mașinii.

Agenții de curățare-dispersanți și inhibitorii de rugină și coroziune cu care este întărit produsul ajută la păstrarea motoarelor foarte curate, fără urme de nămol, lacuri și rugină.

Componentele uleiului contribuie la reducerea frecării interne între piesele în mișcare ale motorului. Pe lângă beneficiile uleiului de motor, pachetul de aditivi (ei se regăsesc în compoziția uleiului) care include și POLYTRON MTC poate extinde intervalul de schimbare a uleiului până la 30.000 km sau chiar mai mult în cazul vehiculelor aflate în stare bună de funcționare.

Uleiul POLYTRON este caracterizat printr-o serie de proprietăți precum:

  • Oferă o stabilitate foarte bună la oxidare
  • Asigură o curățenie și o funcționare impecabilă a motoarelor la temperaturi ridicate de operare
  • Protecție crescută la coroziune
  • Consum redus de combustibil și reduce pulberile în suspensie din gazele de eșapament
  • Conține agenți anti-uzură care elimină uzura lobilor camelor și a altor piese care sunt extrem de solicitate
  • Este recomandat atât pentru autovehicule, cât și pentru motociclete

“Numai atunci când conduci la viteze mari și motorul este pus la sarcini extreme poți testa cu adevărat eficiența unui ulei auto și dacă poate face față temperaturilor și forțelor de frecare uriașe [..]”, Ion Nicolae, pilot Raliu

234.24 lei
234.24 lei