Temperaturile extreme solicita motorul masinii tale. Indiferent ca vorbim de temperaturile foarte scazute ale iernii sau cele extrem de ridicate ale verii, ambele creeaza conditii dificile de lucru pentru motor. Iarna, temperaturile pot scadea mult sub 0°C. Pornirea si functionarea motorului la temperaturile extrem de scazute pot fi solicitante pentru componentelor acestuia. Conditiile nu devin neaparat mai bune vara, mai ales cand ne gandim la temperaturile foarte ridicate, de peste 40°C. Motorul masinii se incinge si este nevoit sa functioneze in conditii severe. Motorul masinii tale are nevoie de protectie in momentele in care trebuie sa functioneze la temperaturi extreme. Uleiul de motor POLYTRON protejeaza motorul chiar si in conditiile de vreme severa.

POLYTRON protejeaza motorul masinii in conditiile de temperaturi extreme

Uleiul de motor POLYTRON este creat pentru a oferi protectie motorului chiar si in conditiile de vreme cu temperaturi extreme. Una din caracteristicile definitorii ale acestui produs este faptul ca isi pastreaza vascozitatea chiar si in conditiile severe de lucru. Atat la temperaturile ridicate, cat si la cele foarte scazute, POLYTRON ofera motorului o ungere eficienta pentru o functionare corespunzatoare. Aditivii cu care este imbogatit si compozitia uleiul POLYTRON ii permit sa ofere protectie motorului si il ajuta sa functioneze chiar si in conditiile dificile de mers. Stabilitatea mare la oxidare este o alta calitate importanta a uleiului de motor POLYTRON. In conditiile cu temperaturi foarte ridicate, uleiurile de motor conventionale se pot oxida, se pot ingrosa si pot aparea depuneri, lucruri ce afecteaza performanta motorului. Stabilitatea mare la oxidare a uleiului POLYTRON protejeaza motorul masinii de ingrosarea uleiului, temperaturile ridicate, depunerile de namol si lacuri.

POLYTRON mentine componentele motorului curate

Uleiul de motor POLYTRON este imbogatit cu agenti de curatare-dispersanti. Aceste ingrediente contribuie la mentinerea curata a componentelor motorului si functionarea acestuia la un potential maxim. Inhibitorii de rugina si coroziune contribuie la protejarea motorului impotriva uzurii si a coroziunii.

Vrei sa stii ce spun soferii care au incercat deja uleiul de motor POLYTRON? Descopera testimonialele lor!

uleil5w-40uleil10w-40uleil5w-30uleil10w-30 uleil0w-30uleil0w-40uleil5w-40ulei10w-60

PolytronDescopera performanta uleiului Polytron

2 thoughts on “Protejeaza-ti motorul masinii de temperaturile extreme ale iernii si ale verii cu uleiul de motor POLYTRON

Lasă un răspuns