Achizitionarea uleiului de motor implica mai mult decat alegerea produsului potrivit pentru motorul masinii tale. Serviciile de comanda ale produselor pot fi la fel de importante ca si produsele in sine. POLYTRON este un brand creat pentru performanta motorului, dar si pentru a oferi serviciile de comanda potrivite pentru soferi. Dorim sa le oferim soferilor produse de incredere si care le protejeaza masina, dar si servicii eficiente de comanda si livrare a produselor. Iata cum POLYTRON are grija de motorul masinii si cum tine cont de cerintele soferilor (ca si consumatori).

Ofera o ungere eficienta motorului

Uleiul de motor POLYTRON ofera o ungere eficienta motorului, rezultatul fiind un motor mai silentios. Trancanitul la turatii mari este redus datorita reducerii frecarii interne. Alte proprietati ale uleiului de motor POLYTRON:
  • Este imbogatit cu agenti de curatare-dispersanti care mentin componentele motorului curate
  • Agentii anti-uzura din compozitie contribuie la eliminarea uzurii lobilor si la protejarea pieselor solicitate
  • Recomandat pentru numeroase tipuri de autoturisme, POLYTRON indeplineste cerintele celor mai respectati producatori de masini
  • Isi mentine vascozitatea chiar si in conditii severe (la temperaturi foarte ridicate sau scazute)
  • Prezinta o stabilitate foarte mare la oxidare
  • Ofera o protectie crescuta la coroziune

Comenzile POLYTRON ajung direct la tine acasa, in 48 de ore

Comenzile de pe uleipolytron.ro ajung in scurt timp la tine. Acestea sunt livrate direct la tine acasa in 48 de ore. Plasezi comanda rapid si eficient, apoi astepti sa iti fie livrata in confortul casei tale. In plus, daca suma comenzii depaseste 200 de lei, livrarea este gratuita.

Afla cum a ajuns POLYTRON in topul preferintelor soferilor!

uleil5w-40uleil10w-40uleil5w-30uleil10w-30 uleil0w-30uleil0w-40uleil5w-40ulei10w-60

PolytronDescopera performanta uleiului Polytron

33 thoughts on “Beneficiile POLYTRON: Protejeaza Motorul Masinii Si Iti Ofera Servicii Eficiente De Comanda

  1. Mascas Gabriel says:

    Buna ziua ! Polytron stabilizeaza conditia actuala a motorului fara sa contribuie la innobilarea suprafetelor metalice cu nanoparticule -chemoparticule ! In comparatie cu METABOND care regenereaza suprafetele uzate! Ce compatibilitate mentionati intre P si M ! Ca al “doilea mecanic” P are meritele sale! Multumesc !

Lasă un răspuns