Condusul off-road este adrenalina si libertate pentru soferii pasionati. Pentru masini inseamna presiune, conditii extreme si solicitare. In momentul in care va aventurati pe un teren accidentat, aveti nevoie de o masina pe care va puteti baza. Vreti un vehicul care sa faca fata gropilor si pietrelor pe care le intalniti pe tot parcurul traseului. La fel ca si in cazul soferului, si motorul masinii de off-road are nevoie de un ulei de motor pe care se poate baza. Acesta este supus unor conditii extreme, are nevoie de un ulei care sa asigure o lubrifierere eficienta si sa-i mentina piesele sale curate. POLYTRON sprijina si sustine soferii care practica off-roading. Produsele sunt create pentru a oferi protectie si performanta motorului. Iata de ce sa alegi POLYTRON pentru masina ta de off-road.

POLYTRON asigura o ungere eficienta motorului

Uleiul de motor POLYTRON ii ofera motorului masinii o ungere eficienta. Rezultatul este un motor mai silentios si reducerea trancanitului la turatii mari datorita reducerii frecarii interne. POLYTRON este formulat pentru a rezista conditiilor extreme din timpul parcurgerii unui traseu de off-road.

POLYTRON mentine componentele motorului curate

POLYTRON este imbunatatit cu agenti de curatare-dispersanti. Acestia actioneaza eficient si mentin componentele motorului curate.

POLYTRON prezinta o stabilitate mare la oxidare

O alta caracteristica importanta a uleiului POLYTRON este stabilitatea mare la oxidare. Acest lucru protejeaza motorul masinii de ingrosarea uleiului, temperaturile ridicate, depunerile de namol si lacuri.

POLYTRON isi mentine vascozitatea in conditii de lucru severe

Atat temperaturile ridicate, cat si cele scazute sunt conditii severe in care uleiul trebuie sa isi mentina vascozitatea. Aditivii si compozitia uleiului POLYTRON aduc siguranta motorului in conditiile severe la care este supus.

POLYTRON indeplineste cerintele necesare ale celor mai respectati producatori de masini

Uleiul de motor POLYTRON indeplineste cerintele cerute de cei mai respectati si importanti producatori de masini. Aceste informatii sunt incluse in descrierea produsului si pot diferi de la un ulei POLYTRON la altul. De exemplu, uleiul de motor POLYTRON sintetic 5W-40 indeplineste cerintele: Porsche A40, BMW LL-04, VW 502.00/505.00, VW 505.01, MB 229.51/229.31, MB 229.5/229.3, Renault RN0700/0710, JASO MA-2, Ford WSS-M2C917-A, WSS-M2C934-A, Fiat 9.55535-S2, PSA B71 2296, GM-LL-A/B-025, GM dexos2®

Afla care sunt cele 3 produse POLYTRON care au grija de motorul masinii tale!

uleil5w-40uleil10w-40uleil5w-30uleil10w-30 uleil0w-30uleil0w-40uleil5w-40ulei10w-60

PolytronDescopera performanta uleiului Polytron

4 thoughts on “Practici off-roading? Iata de ce sa alegi uleiul de motor POLYTRON pentru masina ta

Lasă un răspuns