In momentul in care alegi produse pentru masina ta precum uleiul sau un tratament pentru motor, iti doresti sa le alegi pe cele potrivite. Motorul masinii tale are nevoie de protectie si ingrijire. Vrei sa fii sigur ca produsele au grija de motor si iti aduc rezultatele pe care ti le doresti. POLYTRON este un brand dedicat soferilor care isi iubesc masina. Fiecare produs este creat pentru protectia motorului si pentru a-l mentine intr-o stare buna de functionare. Iata cele 3 produse POLYTRON care protejeaza motorul si il mentin sanatos.

Uleiul de motor POLYTRON

Uleiul de motor este unul din produsele cu un rol crucial in functionarea si protectia motorului. Uleiul POLYTRON asigura o ungere eficienta a motorului. Astfel, tu te bucuri de o functionare mai silentioasa si eficienta a acestuia. POLYTRON este imbogatit cu agenți de curatare-dispersanti care mentin componentele motorului curate. Agentii anti-uzura, precum POLYTRON MTC, contribuie la eliminarea uzurii lobilor si la protejarea pieselor solicitate. Uleiul prezinta o stabilitate mare la oxidare si isi mentine vascozitatea si in conditii severe.

IMG_0036-600x750

Comanda acum >>

Aditivul pentru carburant POLYTRON

Aditivii pentru carburant au rolul de a imbunatati eficienta combustibilului. POLYTRON a creat un aditiv special pentru benzina si unul pentru motorina. Aditivul pentru benzina POLYTRON este conceput pentru a oxigena si pentru a contribui la imbunatatirea caracteristicilor de ardere a carburantului, indiferent de cifra octanica. IMG_0077-600x750 Comanda acum >> Aditivul pentru motorina POLYTRON ajuta la imbunatatirea calitatii carburantului. In acelasi timp, acesta contribuie la reducerea emisiilor, a fumului negru, si la controlarea coroziunii. IMG_0077-1-600x750 Comanda acum >>

Tratamentul pentru motor POLYTRON

Tratamentul pentru motor POLYTRON ajuta la protejarea motorului, in special in momentele in care este foarte solicitat. Dupa ce este aplicat, acesta formeaza un strat protector pe suprafetele metalice din interiorul motorului. Stratul protejeaza motorul in special in timpul pornirilor la rece, previne uzura si reduce frecarea. IMG_0079-600x750 Comanda acum >> Iata ce spun soferii care au incercat deja produsele POLYTRON:
Polytron MTC! ??? aditiv pentru ulei Motor. Am pus ulei de motor 5-30 fuly sintetic si tratament pt motor POLYTRON in masina personala Opel combo 1,7 dti an fab 2003 cu 344 000 km. Sunt foarte multumit si se simt schimbari majore pozitive in functionarea motorului Am testat aditivul de ulei și vreau sa spun ca după 15 min de mers în gol se aude diferența. Următorul schimb de ulei îl fac sigur cu ulei de la ei. Testul l-am făcut pe un Peugeot 307 2.0hdi DPF cu 280000km.

Vrei sa stii ce au spus cei care au incercat deja uleiul de motor POLYTRON?

Descopera testimonialele lor! 

uleil5w-40uleil10w-40uleil5w-30uleil10w-30 uleil0w-30uleil0w-40uleil5w-40ulei10w-60

PolytronDescopera performanta uleiului Polytron

2 thoughts on “Cele 3 Produse POLYTRON Care Au Grija De Motorul Masinii Tale

  1. Ovdiu says:

    L am folosit pt prima dată am un NISSAN NAVARA 2,5 DCi, am pus 5w30 e super, nu știu ce pun băieții ăștea in el dar mi s a schimbat mașina, la următorul schimb cred că o să încerc și un aditiv, mașina are230000 km il recomand cu toată dragostea, menționez că nu am nici o treabă cu acest brand să nu se înteleagă că sunt părtinitor!

Lasă un răspuns