De la un ulei de motor necunoscut, la una din preferintele de top ale soferilor

Schimbarea sau alegerea unui nou ulei de motor pentru masina ta poate fi dificila. Nu esti sigur daca este potrivit pentru motorul masinii, care sunt efectele acestei schimbari si daca va aduce rezultatele pe care le promite. Acestea sunt doar cateva din lucrurile de care multi soferi sunt nesiguri in alegerea uleiului de motor. Asa a inceput povestea multor soferi care acum folosesc uleiul de motor POLYTRON. La inceput, POLYTRON facea parte din categoria vasta de branduri de ulei de motor. Ideea schimbarii a fost incarcata de scepticism, dar si de o dorinta de a alege un produs mai bun pentru masina lor. Iata care a fost reactia unui sofer care a testat uleiul de motor POLYTRON:

Chiar mi se pare cel mai bun ulei de pe piata care exista (si chiar am testat destule). Cu acest ulei mi-a scazut consumul de combustibil cam cu 1-1,5 l/100km si motorul se aude mai bine, si se incalzeste mai bine dimineata cand este frig. Mentionez ca uleiul l-am folosit pe o Skoda motor de 2.0L Diesel cu DPF si 240.000Km.

Aceasta este una din numeroasele reactii pozitive pe care soferii le-au avut dupa ce au incercat POLYTRON. Uleiul POLYTRON a reusit sa cucereasca soferii romani cu rezultatele sale si efectele benefice aduse motorului masinii.

Vrei sa stii ce au spus cei care au incercat deja uleiul de motor POLYTRON?

Descopera testimonialele lor! 

De ce EI au ales POLYTRON?

Uleiul POLYTRON ofera o ungere eficienta motorului. Astfel, simti un motor instant mai silentios. Zgomotul deranjant al motorului si trancanitul la turatii mari se datoreaza unei ungeri ineficiente. POLYTRON reuseste sa rezolve aceasta problema, totul rezultand intr-o eficienta crescuta a motorului. De asemenea, motorul tau este supus zilnic la un efort mare si are nevoie de un ulei pe care se poate baza. POLYTRON isi mentine vascozitatea chiar si in conditii severe atat la temperaturi ridicate, cat si la cele foarte scazute.

Descopera performanta POLYTRON!

22 thoughts on ““Chiar mi se pare cel mai bun ulei de pe piata care exista (si chiar am testat destule)”

  1. Adrian says:

    De ulei sunt mulțumit,dar la transportul lui sunt probleme .pînă la timișoara mi-a curs mai mult de un litru dintr-un bidon de 4 litri.

  2. Daniel Stirb says:

    Buna ziua, pt un Mercedes B200 din 2006, motor 2.0 și 140 cp, cu filtru de particule ce ulei recomandați?
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSuna acum pentru detalii
Select your currency
RON Leu românesc