Iti doresti sa alegi uleiul de motor care sa se potriveasca masinii tale si care ii ofera performanta si longevitate maxima motorului?

Un ulei de motor bun are grija de motorul masinii tale. In primul rand, reduce frecarea dintre segmentii pistonului si cilindru.

Aceasta frecare apare de fiecare data cand motorul functioneaza. Uleiul de motor o diminueaza si reduce considerabil riscul unei frecari dure intre metale.

Un ulei imbogatit cu agenti anti-uzura, agenti de curatare-dispersanti si inibitori de rugina protejeaza motorul masinii si previne uzura pieselor extrem de solicitate ale motorului.

Toate aceste caracteristici indica un ulei de motor benefic pentru motorul masinii tale.

Vrei ca uleiul de motor sa indeplineasca aceste cerinte si sa fie compatibil cu specificatiile producatorului masinii?

Specialistul POLYTRON este pregatit sa iti raspunda la toate intrebarile si sa iti recomande uleiul de motor potrivit masinii tale.

De Ce Sa Il Intrebi Pe Specialistul POLYTRON?

Specialistul POLYTRON a raspuns la mii de intrebari ale soferilor legate de ce fel de ulei se potriveste masinii lor.

Le-a oferit consultanta in alegerea uleiului de motor potrivit si le-a clarificat nelamuririle legate de caracteristicile acestuia.

Iata doar cateva din recomandarile Specialistului POLYTRON.

specialistul2

Vrei o recomandare personalizata a specialistului POLYTRON?

Lasa-ne un comentariu cu urmatoarele specifcatii ale masinii si un specialist POLYTRON iti recomanda produsul ideal in cel mai scurt timp:

 • Marca masinii
 • Anul de fabricatie
 • Numarul de kilometri
 • Tipul de combustibil

Vrei sa stii ce au spus cei care au incercat deja uleiul de motor POLYTRON?

Descopera testimonialele lor! 

118 thoughts on “Esti Nesigur In Alegerea Uleiului De Motor Potrivit Masinii Tale? Specialistul POLYTRON Iti Raspunde La Intrebari!

 1. Razvan says:

  Buna ziua, am un Opel Insignia 2.0 CDTI fabr. 2011 la care am reconditionat motorul (vibrochen, cuzineti etc…) In prezent presiunea uleiului este mai mica fata de un motor nou sau ne-umblat in el. Va rog sa imi recomandati o solutie optima care sa imi ridice presiunea uleiului si sa imi protejeze motorul. In prezent folosesc uleiul recomandat de producator (5w30) iar cand motorul ajunge la temperatura optima de functionare presiunea uleiului este mai scazuta cu 0.5 bar fata de normal. Inainte sa trec la ulei Polytron este nevoie de un tratament motor in vechiul ulei?

 2. Robert Gabriel says:

  Buna seara ,urmeaza sa fac schimbul de ulei si am nevoie de sfatul dumneavoastra !
  Marca masinii : Golf 5
  Anul de fabricatie: 2006
  Numarul de kilometri: 241.000 km
  Tipul de combustibil : 1.6 mpi 102 CP, motor BSE
  Multumesc.

Lasă un răspuns