*Livrare Gratuita la comenzile peste 200 de lei de pe uleipolytron.ro

Iti doresti ca uleiul de motor sa fie livrat direct la usa ta? (fara sa fii nevoit sa te deplasezi pana la un magazin specializat pentru a-l achizitiona) Comenzile de pe uleipolytron.ro iti aduc:

Livrare Gratuita la comenzi peste 200 de lei

Comenzile ce se ridica la minim 200 de ulei iti aduc livrarea gratuita. Tu te bucuri de calitatea produselor POLYTRON, iar noi ti le livram cu placere, fara a percepe vreo taxa suplimentara.

Livrari POLYTRON direct la adresa

Curierii nostri iti aduc comenzile direct la tine acasa, fara ca tu sa fii nevoit sa te deplasezi in alta locatie.

Comenzile ajung la tine in 48 de ore

Ai nevoie urgent de un nou ulei de motor? Comenzile POLYTRON ajung la tine in 48 de ore. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu le vei avea la timp pentru urmatorul schimb de ulei. Uleiul de motor POLYTRON este dovedit stiintific ca reduce uzura motorului cu pana la 90% Dupa folosirea lui, vei simti instant un motor mai silentios. Caracteristicile uleiului de motor iti protejeaza motorul masinii si iti permit sa te bucuri de placerea condusului.

Descopera performanta POLYTRON!

52 thoughts on “Comanda Uleiul POLYTRON Si Ai Livrare Gratuita

  1. Tudor marius says:

    Salut am un renault clio 1.4benzina ,gaz schimb uleiul la 10 mii si ultima oara mia dat joja afara si uleiul,,am pus de lak oil dinala universal si nu mai face nik,,merge,,doar am observat ca la epurator sus unde iese furtunul in filtru e mazga ,,nu asa multa ,,asta e mai demult ,,cred ca daia mai da si rateuri

  2. Olaru Ionel says:

    Salut echipa “Polytron,, eu folosesc uleiul respectiv de cca 17 luni de zile, am vazut din primii 300 km cum s-a schimbat mersul motorului (Skoda Octavia facelift cu 2 axe, 2.0 / 2009 / 140cp / 275000 km ef) punând-ui doar aditivul de curatare inainte de ai introduce uleiul polytron cu indicativii dati de fabrica. Am tinut uleiul de curățare a motorului la interior, (îl curata de depunerile de calamina) cca. 1000 km, dupa ce am pus uleiul polytron, cu indicativii dati de fabricație, în luna o6/2018, s-a schimbat mersu, economie de combustibil, un pic ce-i drept, porniri super, iarna la -14°C pornire la “sfert”, nu consuma ulei, nu scoate fum, nu mai este asa zgomotos în mers dar mai ales la ralanti. Îl recomand tuturor celor care vor sa aibe un motor cu un mers ca de motor NOU. Am pus si la motociclete, și la fel, sa schimbat mersul motorului, ralanti-ul, consum de carburant mai mic, pornire mai scurtă si ce este de reținut, se reduce aproape la 0 consumul de ulei. SUPER ! Sper din suflet sa-l lase asa cum este el acum. Adica un ulei bun calitate/preț. App. pretul este pentru tot “buzunarul”. Am recomandat la service-urile mari si la particulari, chiar mi-au spus ca au succes cu acest ulei. SUCCES ECHPEI, FELICITARI CELOR CARE ÎL PRODUC !!! ?
    …. respect si stimă din partea mea ‘neavally ✌️??

Lasă un răspuns