Orice mecanic expert iti va spune ca performanta unui ulei de motor bun este data de caracteristicile lui tehnice si de aditivii din ulei. Tot el iti va spune ca poti schimba oricand uleiul de motor, cu conditia sa urmezi recomandarile tipului de ulei si cerintele producatorului masinii. POLYTRON reprezinta alegerea ideala pentru un sofer care isi doreste sa ofere siguranta motorului masinii. S-a demonstrat stiintific ca poate reduce uzura motorului cu pana la 90%. Cum? POLYTRON, datorita agentilor anti-uzura care protejeaza motorul, a agentilor de curatare-dispersanti care il mentin curat, si a stabilitatii mare la oxidare a uleiului. Toate contribuie la mentinerea unui motor silentios si in stare perfecta de functionare. Iata 3 motive pentru care soferii aleg POLYTRON:

POLYTRON indeplineste cerintele necesare ale celor mai respectati producatori de masini

Probabil te-ai intrebat si tu inainte sa cumperi un ulei de motor daca acesta se potriveste cu motorul masinii tale. POLYTRON indeplineste cerintele cerute pentru un ulei de motor de diferite marci de masini. Acestea pot diferi de la un ulei POLYTRON la altul si sunt mentionate in descrierea produsului. De exemplu, uleiul de motor POLYTRON sintetic 5W-40 indeplineste cerintele: Porsche A40, BMW LL-04, VW 502.00/505.00, VW 505.01, MB 229.51/229.31, MB 229.5/229.3, Renault RN0700/0710, JASO MA-2, Ford WSS-M2C917-A, WSS-M2C934-A, Fiat 9.55535-S2, PSA B71 2296, GM-LL-A/B-025, GM dexos2®

Cu POYTRON, simti instant un motor mai silentios de la primul schimb

Ai observat ca masina incepe sa trancane in anumite momente, probabil cand circuli cu turatii mari? Daca ai crezut ca zgomotul acela puternic are legatura cu vechimea masinii tale sau cu numarul de kilometri, raspunsul te va surprinde. Ungerea ineficienta a motorului este de multe ori sursa unui zgomot intens ce vine de la motor – in special la turatii mari. Inca de la primul schimb de ulei cu POLYTRON, vei simti motorul mai silentios din cauza reducerii frecarii. Uleiul POLYTRON contribuie major la cresterea performantei, eficientei si a longevitatii motorului. Daca totusi motorul masinii este intr-o stare avansata de degradare, exista posibilitatea ca zgomotul puternic si trepidatiile sa fie iremediabile.

POLYTRON isi mentine vascozitatea chiar si in conditii severe atat la temperaturi ridicate, cat si la cele foarte scazute

Aditivii din ulei si compozitia uleiului aduc siguranta motorului tau chiar si in cele mai dure conditii de mers.

Descoperă Rezultatele Unui Ulei De Motor Importat Și Ambalat Direct Din Statele Unite Ale Americii – POLYTRON

Untitled-1
polytron-jeep
de 6 ani ulei polytron
dragster polytron
pozitia-secunda-polytron
ion-nicolae-brasov-1c0c6f004bbf0327de-0-0-0-0-0
Polytron-reviews

☑️ Protecție crescută la coroziune

☑️ Un motor instant mai silențios

☑️ Reduce uzura motorului cu pana la 90%

☑️ Reduce consumul de combustibil

references
Click pe tipul de ulei pe care il folosesti, trimite comanda si descopera rezultatele POLYTRON la urmatorul schimb!

21 thoughts on “3 Motive Pentru Care Ei Au Ales POLYTRON

  1. Olaru Ionel says:

    Salut. Doresc o serie de abtipilde cu POLYTRON pentru mașina mea, SKODA OCTAVIA 2 Break culoare alb. Folosesc uleiul vostru și la motocicleta în 4 timpi și la mașină și am respectat întrutotul specificațiile date de politron adica :aditivul de curățare și pregătire a motorului înainte de a pune uleiul Politron. Deci acum doresc o cutie de vaselina pentru rulmenți, lagăre, zone cu temperaturi foarte ridicate la frecare. Ce-mi recomandați dv. echipa politron. Aștept un răspuns. Cu stima și respect Ionel Olaru (‘neavally)

Lasă un răspuns